Italienii anunță că Dennis Man a fost depistat cu COVID-19!

by Sorin Haut

Arădeanul Dennis Man (23 de ani) va rata meciul Parmei contra celor de la Ternana, contând pentru etapa a cincea din Serie B, care este programat miercuri, de la ora 19:00. Antrenorul Enzo Maresca a anunțat, marți seară, lotul cu care Parma se va deplasa pentru următorul meci de campionat, iar pe listă nu apare și Dennis Man. Tot marți, clubul a anunțat pe site-ul oficial că un jucător al echipei a fost depistat cu COVID-19 și este asimptomatic.

Deși gruparea din Serie B nu a specificat numele fotbalistului depistat cu COVID-19, jurnaliștii de la Parma Live susțin că Man este cel care a fost testat pozitiv. Man, care a jucat în toate cele trei meciuri ale naționalei României de la începutul lunii septembrie, a bifat 84 de minute în ultimul joc al Parmei, cel cu Cremonese (1-2), de duminică.

Pe lângă meciul cu Ternana, Parma are programat încă un meci de campionat la finalul acestei luni, contra celor de la Pisa, pe 26 septembrie. Pentru partida cu Ternana, Parma are mai multe probleme de efectiv, antrenorul Enzo Maresca având doar doi mijlocași la dispoziție. Man a fost convocat la naționala României pentru meciurile din luna octombrie.  (digisport.ro)

Facebook Comments