Dodean şi colegele de la naţională, premiate de Minister

by Sorin Haut

Jucătoarele de tenis de masă Daniela Dodean-Monteiro (CSM Arad), Elizabeta Samara, Bernadette Szocs și antrenorul Viorel Filimon au fost felicitați în cadrul unui eveniment organizat la sediul Ministerului Tineretului și Sportului.

„Au fost finale europene pe care le-am pierdut în fața multor asiatice… asiatice-europene, ca să zic așa. Cred că avem un viitor frumos în tenisul de masă. După această victorie consider că avem mai multe șanse la Jocurile Olimpice. La ediția precedentă am fost foarte aproape de a ajunge în semifinale, dar sperăm ca la Tokyo să facem o figură frumoasă. Avem tot ce ne trebuie pentru a realiza acest lucru”, a spus arădeanca Dodean.

37.000 de lei va fi recompensa pe care Ministerul Tineretului și Sportului o va acorda arădencei Daniela Dodean-Monteiro pentru contribuția la medalia de aur câștigată de România în proba pe echipe la Campionatele Europene din Luxemburg. Bani pe care îi vor primi și celelalte fete, dar și antrenorul Viorel Filimon.

Președintele Federației Române de Tenis de Masă, Cristian Romanescu, a declarat, în cadrul evenimentului de la MTS, că speră ca cele trei sportive să aducă României o medalie și la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020. „Sunt convins că la următoarele Jocuri Olimpice România va obține o medalie, sperăm să fie cât mai strălucitoare”, a afirmat Romanescu.

Facebook Comments