Problemele se țin lanț de Carmen Grebenișan

by Cristian Dobre

Carmen Grebenișan se confruntă cu noi afecțiuni și a ajuns, din nou, pe mâna medicilor. Problemele se țin lanț de vedetă, care încearcă de câteva zile să mențină un stil de viață sănătos și echilibrat.

Carmen Grebenișan nu trece prin cea mai bună perioadă a ei, când vine vorba de starea de sănătate. În urmă cu câteva zile, vedeta anunța că suferă de o boală cumplită, care o obligă să respecte un regim extrem de strict și îi îi provoacă dureri chinuitoare.

De această dată, creatoarea de conținut ajunge din nou în cabinetul medicilor, pentru o cu totul altă problemă.

Problemele se țin lanț de vedetă

Carmen Grebenișan a ajuns din nou în cabinetul medicului oftalmolog, de această dată. În cel mai recent Story de pe Instagram, vedeta povestește prin ce momente bizare a trecut în această dimineață, când s-a trezit cu probleme serioase de vedere. Fosta concurentă de la „Asia Express” susține că ceva ciudat i s-a întâmplat și nu rușea să distingă în mod normal obiectele pe care le vede, totul fiind în ceață.

„M-am trezit azi dimineață cu o durere foarte mare de cap […] Am avut o stare ciudată, nu am mai văzut cu ochiul drept calumea, vedeam tot pete de culori, dar nu m-am expus la lumină puternică. Nu puteam să citesc pe telefon. În momentul ală m-am panicat.”, a declarat Carmen Grebenișan.

Din fericire, în urma vizitei la medicul oftalmolog, veștile primite de vedetă au fost optimiste. Cu toate că situația ei va fi sigură când vor veni rezultatele analizelor, doctorul este de părere că nu are motive de îngrijorare. Carmen le-a recunoscut fanilo de pe rețelele de socializare că este ipohondră, iar acest lucru o face să nu aștepte mult timp până când să ajungă la medic pentru o problemă aparent gravă.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments