Nemulțumirea Mirelei Vaida la început de an școlar

by Cristian Dobre

Mirela Vaida a decis ca cei doi copii ai săi să nu participe în prima zi de grădiniță, deoarece nu are încredere în hotărârile Guvernului în ceea ce privește desfășurarea noului an școlar, în condiții de pandemie.

Mirela Vaida și soțul ei au hotărât să nu își ducă cei doi copii, pe Carla și pe Vladimir, în prima zi de grădiniță a noului an școlar. Cei doi părinți nu s-au lăsat convinți de măsurile adoptate de autorități privind desfășurarea orelor din unitățile de învătâmânt.

Prezentatoarea „Acces Direct” a declarat în această seară, la emisiunea lui Mihai Gâdea, de pe Antena 3, că nu are încredere în guvernanți și nici nu crede că elevii vor fi în siguranță în școli.

„Nu i-am trimis la grădiniță pentru că am tot urmărit ce s-a întâmplat în ultimele două săptămâni și pare că ne-a luat pe nepregătite tot ce s-a întâmplat, nu mai vorbim de lipsa de comunicare, despre mesajele haotice, nu mai vorbim despre dezorganizarea generală și, aseară, eu împreună cu soțul meu am decis să nu ne trimitem copiii la grădiniță pentru că pe noi nu ne-a convins orice autoritate publică că ei (n.r. copiii) vor fi în siguranță”, a afirmat Mirela Vaida.

Mirela Vaida nu și-a trimis copiii în prima zi de școală

Mai mult, prezentatoarea susține că autoritățile nu s-au ținut de promisiunile făcute, conform cărora le vor pune la dispoziție copiilor toate materiallele de care vor avea nevoie pentru un an școlar lipsit de griji.

„Eu copiii nu îi am la o grădiniță privată, ci la una de stat într-o comună din județul Ilfov. Din lipsă de bani, că înțelegem că nu sunt bani niciodată, mai ales acum în pandemia asta care ne-a luat total pe nepregătite, noi nu avem un asistent medical care să trieze copiii la intrare. Vorbesc la nivel general: nu s-au primit nici măștile mult promise, nici tabletele mult promise, nu s-au primit nici măcar manualele care lipsesc la foarte multe clase, nu s-au realizat nici minimele condiții de siguranță”, a mai adăugat Mirela Vaida, la Antena 3.

Vedeta mai declară că părinții sunt cei care le asigură celor mici dezinfectanții, prosoape de unică folosință și tot ce au nevoie elevii la școală, din cauza lipsei de fonduri ale unităților de învățământ din țară.

Facebook Comments