VOINEA RAMANE IN GUVERN CEL PUTIN PANA LA FINELE ACESTEI LUNI

by Florian Popa

Liviu Voinea, viitor viceguvernator al Băncii Naţionale, va rămâne în Guvern, în postul de ministru delegat pentru Buget, cel puţin până la sfârşitul lunii iulie, pentru a pregăti rectificarea bugetară, rezultă din declaraţiile premierului Victor Ponta.

În şedinţa de miercuri a Guvernului, premierul i-a recomandat ministrului Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, ca în următoarele trei săptămâni să stea permanent lângă ministrul Voinea, pentru a-l convinge să suplimenteze bugetul alocat acestui domeniu.

„După ce se termină şedinţa de guvern, trei săptămâni de acum încolo staţi, minut de minut, lângă domnul Voinea, la rectificare, să mai punem bani la sănătate„, i-a spus Ponta ministrului.

Prima rectificare bugetară din acest an este programată să fie aprobată de Guvern la sfârşitul lunii iulie-începutul lunii august.

La jumătatea lunii iunie, Parlamentul a votat noua componenţă a Consiliului de Administraţie al Băncii Naţionale a României, Liviu Voinea fiind acceptat pentru postul de viceguvernator.

 

Sursa: mediafax.ro

Facebook Comments