UN COPIL DE 13 ANI A FURAT O MASINA SI A PRODUS UN ACCIDENT

by Florian Popa

Un copil în vârstă de 13 ani dintr-o comună suceveană este cercetat de poliţişti după ce în noaptea de marţi spre miercuri a furat o maşină din parcarea unui bloc din Fălticeni, apoi a tamponat cu aceasta un alt autoturism din aceeaşi parcare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, Poliţia Fălticeni a fost sesizată, în noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 00.30, că un tânăr a încercat să fure un autoturism din parcarea unui bloc, tamponând o altă maşină din parcare.

Poliţiştii au stabilit că autorul este un copil de 13 ani din comuna Râşca, care marţi noapte, în jurul orei 00.00, a intrat într-un autoturism parcat şi, profitând de faptul că erau cheile în contact, a pornit maşina. În timp ce încerca să scoată maşina din parcare, băiatul a lovit un alt autoturism parcat, fiind avariate ambele maşini.

După incident, copilul a abandonat autoturismul şi a fugit pe o stradă aflată la o distanţă de aproximativ 300 de metri, fiind prins de fiul proprietarului maşinii, care a anunţat Poliţia. Copilul este cercetat pentru furt calificat şi pentru că a condus fără a avea permis auto.

 

Sursa: mediafax.ro

Facebook Comments