Umilinţă istorică pentru UTA: arădenii nu s-au „însănătoşit” şi sunt eliminaţi din Cupă de divizionara terţă din Filiaşi!

by Sorin Haut

UTA s-a făcut de râs astăzi, în 16-mile Cupei României la fotbal, cunoscând una din cele mai umilitoare înfrângeri din istoria sa! Formaţia lui Laszlo Balint a făcut figuraţie pe terenul echipei de Liga a III-a din Filiaşi, locul 5 în seria a şasea! Chiar dacă „Bătrâna Doamnă” s-a mai umplut de ridicol în Cupă tot din postura de prim divizionară, pe vremea când era antrenată de Marius Lăcătuş, fiind eliminată de o altă divizionară terţă, Sănătatea Cluj, parcă acest eşec este ceva mai umilitor, pentru că UTA este pe locul 4 în Liga 1 şi chiar venea după o serie pozitivă în campionat. Nimic şi nimeni nu anticipa prestaţia jenantă a utiştilor în partida de azi, suspectă din nou în ochii suporterilor mai ales la felul cum s-a prezentat echipa, fără atitudine, determinare şi ocazii. Nu puţini fani îşi acuzau încă de la pauză favoriţii de jocuri necurate, iar episoadele se cam repetă la UTA, după ce în play-out-ul sezonului trecut au cam lăsat loc de interpretări în câteva meciuri de acasă. Să nu ai ocazii şi pur şi simplu să te plimbi pe teren într-un asemenea meci, asta înseamnă nesimţire şi indolenţă faţă de tradiţia şi culorile UTA-ei.

Figuraţie incredibilă, fanii îşi acuză din nou favoriţii de jocuri necurate!

Din respect pentru club şi istoria începută de baronul Francisc Neuman, ne rezumăm doar să spunem că UTA a pierdut cu 1-0, după o figuraţie incredibilă. Unicul gol al meciului a fost marcat de Vîlcică, în minutul 38, la capătul unei faze de tot râsul, cu un carambol de gafe şi ezitări ale fundaşilor arădeni şi un şut sub bară al olteanului. Deşi Balint şi-a dat seama la pauză că a greşit formula de start şi în repriza a doua şi-a aruncat în luptă majoritatea pieselor grele, utiştii nu au reuşit nici măcar să îşi preseze adversara aflată cu două eşaloane mai jos! „Roş-albii” au terminat meciul în genunchi, spre disperarea câtorva suporteri arădeni care la final i-au apostrofat atât pe ei cât şi pe antrenorul Laszlo Balint. Cu toţii au făcut UTA de râs, iar asta într-un moment în care la Arad chiar se spera şi visa la un trofeu, după cum spunea şi Florin Iacob.

Se aşteaptă măsuri dure la UTA, încă din această seară

O umilinţă istorică şi din nou în Cupa României. Se anunţă furtună serioasă la club, în această seară, fiind aşteptate măsuri dure la nivelul echipei! De urmărit. Balauru – Tomozei (46 Miculescu), Medjimorec, Ilie, Shlyakov – Vorobjovas (56 Hora), Passaglia -Antal, Bustea,  Mercioiu (46 Ubbink) – Dangubic (24 Roger jr.) sunt cei care ar trebui să îşi ceară scuze în faţa suporterilor după episodul jenant de astăzi, din Cupă. Vine meciul cu liderul şi campioana „en-titre” CFR Cluj şi în ce moment…

 

 

Facebook Comments