Sacrificii de vedete. Cât de departe merg pentru obținerea unui Oscar

by Dana B.

Anne Hathaway a fost premiată pentru rolul secundar din „Les Miserables”. Ea a trebuit să slăbească 13 kilograme, din care cinci înainte de filmări şi restul în timpul filmărilor. „Aveam o dietă de înfometare, pentru că trebuia să arăt aproape pe moarte în film. Practic, nu am mâncat timp de 13 zile”, a povestit ea.

Matthew McConaughey şi Jared Leto au interpretat doi bolnavi de SIDA în producţia „Dallas Buyers Club”. Amândoi au slăbit peste 20 de kilograme şi tot amândoi au plecat acasă cu câte un Oscar pentru rolurile lor. „Mi-era mereu foame şi eram iritabil. Corpul meu semăna cu un pui de pasăre cu ciocul deschis, care zbiera: hrăneşte-mă!”, a povestit McConaughey.

Este una dintre cele mai frumoase actriţe, dar Nicole Kidman a trebuit să se urâţească pentru a lua Oscarul cu rolul din „The Hours”. Pentru a semăna mai bine cu scriitoarea Virginia Woolf, Kidman a purtat un nas fals.

Dar nimeni nu s-a urâţit mai mult decât Charlize Theron. Aceasta s-a îngrăşat 15 kilograme pentru rolul unei criminale în serie din „Monster”. Şi-a ras sprâncenele şi a purtat o proteză dentară pentru rol. Pentru Theron, una dintre cele mai frumoase femei din lume, procesul de îngrăşare a fost chiar plăcut: a mâncat gogoşi cu cremă până s-a săturat şi a avut mereu la ea câte o pungă de chipsuri.

 

Sursa: digi24.ro

Facebook Comments