PATRU VIETNAMEZI AU INCERCAT SA TREACA ILEGAL FRONTIERA LA NADLAC

by Andreea Radu

Polițiștii de frontieră din cadrul SPF Nădlac — I.T.P.F. Oradea au depistat patru cetățeni vietnamezi, care intenționau să treacă ilegal frontieră, pe jos, pe la frontiera verde, din România în Ungaria.

În data de 01.03.2015, în jurul orei 21.40, o patrulă formată din polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Nădlac, județul Arad, pe timpul executării unei misiuni specifice, a depistat și reținut, la aproximativ 100 de metri de linia de frontieră, patru persoane de sex masculin, care încercau să treacă ilegal frontieră, pe jos pe câmp, spre Ungaria.

Bărbații au fost conduși la sediul sectorului pentru cercetări, în urma cărora s-a stabilit faptul că cei patru sunt cetățeni vietnamezi, cu vârste cuprinse între 27 și 42 de ani. Aceștia au declarat că au intrat legal în țara noastră în cursul anului trecut, având permise de ședere în România și intenționau să ajungă în Spațiul Schengen.

Având în vedere cele constatate, polițiștii de frontieră arădeni au întocmit acte de urmărire penală față de cei patru cetățeni sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei.

Facebook Comments