Mihai Tudose, propunerea PSD pentru funcția de premier

by Andreea Radu

Ministrul interimar al Economiei, Mihai Tudose, a fost validat pentru funcţia de premier de Comitetul Executiv Naţional al PSD, a anunţat, luni, vicepreşedintele PSD Lia Olguţa Vasilescu.

„A fost deja agreată o propunere, a fost votată de toţi membrii CExN-lui, cu patru abţineri, propunerea de prim-ministru este domnul Mihai Tudose”, a precizat Olguţa Vasilescu.

Ministrul interimar al Muncii a adăugat că au existat şase nume care au fost propuse dezbaterii CExN.

„Cinci dintre noi am refuzat această propunere, pentru mine cred că nu mai era niciun fel de surpriză, pentru că eu m-am pronunţat în spaţiul public de trei zile că nu voi accepta această propunere”, a arătat Olguţa Vasilescu.

Întrebată dacă Mihai Tudose va performa, aceasta a arătat că el şi-a îndeplinit toate obiectivele, blocate însă de premierul Sorin Grindeanu.

„Este Fondul Suveran de Dezvoltare şi Investiţii, care este gata încă din data de 15 mai. Atunci s-a depus la Cabinetul prim-ministrului şi lista cu pachetele de acţiuni pentru FSDI şi proiectul de lege. Din păcate, n-am înţeles nici noi de ce premierul a blocat acest punct foarte important din programul de guvernare”, a arătat Olguţa Vasilescu

 

Sursa: antena3.ro

Facebook Comments