Ioroparlamentarul Falcă visează poduri peste Mureș, dar nu e în stare să finalizeze pasajul de pe centură

by Cosmin Mihuta

În fiecare campanie din ultimii 8 ani, ioroparlamentarul de Brad Gogu Falcă avea ca principală preocupare pasajele de pe centura Aradului. Între timp, pasajul de la CET a fost finalizat în guvernarea PSD, așa că a rămas de executat doar cel de pe Șiriei. Bun și ăla, așa că Falcă plângea cu lacrimi de crocodil de grija pasajului, anul trecut, în campaniile pentru europarlamentare și prezidențiale.

De un an de zile, la guvernare a venit PNL. L-ați mai auzit pe Falcă să spună ceva în campania de la locale sau parlamentare despre pasaj? Tace mâlc, nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase brădeanului. De unde la preluarea guvernării de către PNL la pasaj erau utilaje și se lucra timid, în acest an utilajele au dispărut și lucrările au fost blocate definitiv. Semn că cei de la PNL sunt foarte preocupați de această investiție.

Avem și noi o întrebare pentru domnul Falcă. Când promitea arădenilor, prin primăvară, că primăria va face exproprierile în zonă și pasajul va fi curând finalizat, nu s-a gândit că minciuna are picioare scurte și va ieși la iveală păcăleala?

Între timp, vedem că „liberalul” Falcă iese în față cu alte povești de campanie, gen poduri peste Mureș, centura de sud și alte bazaconii pe care nici yesmenii lui nu le mai cred. Păi, când tu nu ești în stare să faci un amărât de pasaj, cum să creadă cineva că vei construi poduri peste Mureș?

Facebook Comments