FURSECURI CU UNT

by Paula Craciun

Ingrediente

  • 225 g unt
  • 150 g zahar
  • 2 oua
  • 400 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • coaja rasa de la o portocala
  • Pentru decor:
  • 100 g ciocolata
  • cateva linguri lapte
  • nuca de cocos

Mod de preparare Fursecuri cu unt:

Untul moale se mixeaza cu zaharul si un praf de sare pana devine spumos. Se adauga coaja de portocala, apoi ouale unul cate unul, mixand bine dupa fiecare.

In crema obtinuta incorporam cu o spatula faina cernuta impreuna cu praful de copt. Aluatul obtinut il lasam sa se odihneasca vreo jumatate de ora, nu l-am pus in frigider sa nu se intareasca prea tare

In crema obtinuta incorporam cu o spatula faina cernuta impreuna cu praful de copt. Aluatul obtinut il lasam sa se odihneasca vreo jumatate de ora, nu l-am pus in frigider sa nu se intareasca prea tare

Se dau la cuptor la foc mediu pentru cca 15-20 de minute, in functie de cuptor. Trebuie sa se rumeneasca usor dedesubt. Cu grija se scot pe un gratar si se lasa la racit.

Ciocolata rupta bucatele se topeste la bain-marie impreuna cu cateva linguri de lapte. Adaugati lapte in functie de consistenta dorita.

Fursecurile se trec prin ciocolata topita si se pun pe un gratar sa se usuce. Se presara cu fulgi de nuca de cocos.

Sursa: dulciurifeldefel.ro

Facebook Comments