Cupa Sportsin la volei pe plajă atrage la Arad 25 de echipe din ţară

by Sorin Haut

Clubul Sportsin din Arad organizează în acest sfârşit de săptămână un turneu de volei pe plajă care se va desfăşura timp de trei zile, de vineri până duminică, la terenurile de beach-volley de la baza DSJT din subcetate. Cupa Sportsin va începe vineri, 16 iulie, începând cu ora 15, când va avea loc tragerea la sorţi si se vor juca meciurile de la categoria masculină pe ambele terenuri. La start sunt prezente 14 echipe. Sâmbătă începe şi întrecerea feminină, unde sunt înscrise 11 echipe, ora 8 fiind destinată tragerii la sorţi. Turneul se va încheia duminică, în data de 18 iulie, cu semifinalele și finalele. La turneu s-au înscris echipe din Bucureşti, Cluj, Oradea, Timişoara şi Arad.

Voleiul pe plajă începe să devină o atracție pentru tineri, să nu uităm că este un sport olimpic. Avem bucuria ca aici, la Direcția Județeană de Sport și Tineret, să fie două terenuri perfecte și omologate pentru competiții, fiind printre puținele din ţară. Alte turnee de amatori nu au putut oferi decât un teren, deci avem și avantajul că putem găzdui mai multe echipe”, spune Călin Moga, președintele clubului sportiv Sportsin Arad.

Premiile vor fi în bani: locul 1 va fi recompensat cu 1000 lei, locul 2 cu 600 lei, iar locul trei se alege cu 200 lei. Echipele s-au inscris achitând o taxă de 150 lei, restul banilor pentru premii, mâncare, apă fiind asigurate de club. Partenerii media ai competiţiei sunt sportsin.ro, livearad.ro și specialarad.ro.

 

Facebook Comments