CJA STA PE UN BUTOI CU PULBERE: PRIMARII DIN OPOZITIE PROTESTEAZA FATA DE IMPARTIREA BUGETULUI

by Sida Voicu

Situaţia la Consiliul judeţean Arad este extrem de tensionată, mărul discordiei între opoziţie şi putere fiind bugetul judeţului pe anul 2014. Deşi în ultimii ani liniştea a fost cuvântul de în consiliul judeţean, chiar dacă au mai existat contre între PD-L şi USL, odată cu preluarea puterii în filiala PD-L Arad de către Gheorghe Falcă lucrurile s-au schimbat radical. Mai precis, USl acuză că acum bugetul se face la partid, de către Gheorghe Falcă, aşa explicându-se faptul că primarii din opoziţie n-au primit bani pentru proiecte, un lucru nemaintâlnit la nivelul judeţului, chiar dacă tot timpul cei de la putere au beneficiat de mai mulţi bani.

Şedinţa de astăzi de la CJA, în care se votează  bugetul, se anunţă una incendiară, mai mulţi primari anunţându-şi prezenţa în sală, pentru a protesta faţă de discriminarea la care sunt supuşi de conducerea PD-L Arad, care lasă zeci de mii de cetăţeni din judeţ fără bani, pentru simplul motiv că au votat cu USL.

Din informaţiile noasTre, primarii din opoziţie au întocmit un memoriu pe care-l vor înainta atât conducerii judeţului, cât şi Guvernului şi corpului de control al primului ministru.

Facebook Comments