OVIDIU MARIAN A DEMISIONAT DIN FUNCTIA DE SECRETAR GENERAL AL SENATULUI

by Sida Voicu

Surse din cadrul Senatului României susțin pentru pesurse.ro că secretarul general al Senatului, arădeanul Ovidiu Marian, și-a dat demisia din funcție începând cu data de 3 februarie a.c. Potrivit acelorași informații acesta și-ar fi motivat gestul pe motive personale. De câteva luni existau zvonuri în Senat cu o posibilă plecare a secretarului general la o altă instituție.

Senatul României urmează ca în prima ședință de plen din sesiunea parlamentară din 2014 să ia act de demisie și să aleagă un nou secretar general. Cele mai mari șanse în acest moment le are Dan Mihalache, actual secretar general adjunct al Senatului.
Ovidiu Marian a fost senator PDL, iar în preajma alegerilor parlamentare din 2009 a trecut la PNL, din partea căruia a candidat la Arad, pentru un post de senator pe municipiu. Deși a câștigat colegiul a pierdut mandatul de senator în fața fostului premier Mihai Răzvan Ungureanu, de la Foraţ Civică. Ulterior Ovidiu Marian a fost răsplătit cu funcția de secretar general al Senatului. Deocamdată, fostul viceprimar al Aradului nu a putut fi contactat pentru a confirma sau infirma aceste zvonuri.
Facebook Comments