Ce spune Victor Slav despre noua lui iubită

by Cristian Dobre

Victor Slav iubește din nou, după ce s-a despărțit de Raluca Silea, tânăra care i-a fost alături aproape un an. Acum, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a făcut primele declarații despre actuala lui iubită, pe care a prezentat-o deja părinților.

Victor Slav a reușit întotdeauna să păstreze discreția în privința vieții sale personale. Iată însă că, de 8 luni, prezentatorul TV trăiește o poveste de dragoste alături de o blondă superbă, Ela.

După ce s-a încheiat relația dintre el și Raluca Silea, care a durat 10 luni și a fost permanent în atenția presei, Victor Slav a decis să fie și mai discret în privința femeilor din viața lui. Recent însă, relația celor doi a trecut la un nivel, Victor Slav confirmând, pentru cancan.ro, că le-a prezentat-o pe iubita sa actuală părinților lui. “Ne înțelegem foarte bine. Am dus și încă ducem pandemia împreună. Avem planuri mari împreună. Trebuie să ne reinventăm și vrem să demarăm niște businessuri online.

Da, am prezentat-o familiei. Este o relație normală. Familia mea o cunoaște. Încercăm să nu scoatem această relație în evidență. Ea este o fată normală și nu dorește să iasă în evidență”, a declarat Victor Slav pentru sursa citată.
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments