CE ALIMENTE II INGRASA PE BARBATI SI LE PROVOACA „BURTA DE BERE”

by Florian Popa
Nu doar femeile au probleme cu silueta odată ce avansează în vârstă. Bărbaţii se plâng, cel mai adesea de celebra şi temuta „burtă de bere”. Vezi ce alimente îi îngraşă pe bărbaţi şi le provoacă „burta de bere”.

Sucuri carbogazoase

Bărbatul tău bea cola de dimineaţă până seara, sau poate că este fan al sucurilor gazoase cu aromă de fructe? O sticlă de jumătate de litru poate să-i aducă un aport de 250 de calorii! Ca să nu mai vorbim despre faptul că gazul măreşte stomacul şi mai este şi plin de chimicale.

Îngheţată

Este vară şi cald şi îngheţata este la reducere. Asta nu înseamnă că trebuie să mâncaţi cantităţi industriale de îngheţată, evetual cu fulgi de ciocolată şi sirop deasupra.

Aripioare picante

Bărbaţii adoră carnea unsuroasă, în bucăţi pe care le poate servi cu mâna, eventual lângă o porţie de cartofi prăjiţi şi o bere. Dar toate astea îngraşă, mai ales că sosurile folosite la aripioarele picante şi mixul de pane din unele reţete adaugă calorii şi grăsimi peste măsură.

Chipsuri

Dacă vin băieţii diseară să se uite la meci, poate că e mai bine să îl laşi în pace, dar asta nu înseamnă că trebuie să îi îndeşi cu chipsuri şi sosuri grase. Dacă iubitul tău mănâncă chipsuri în fiecare seară la bere sau suc, poate că ar trebui să îi propui pop corn sau sticksuri din legume cu sos de iaurt.

Ceafa de porc

Ok, la grătar cu băieţii are voie să mănânce ce vrea, că doar nu vrei să-l faci de râs în faţa prietenilor, dar dacă vrea ceafă de porc şi cârnaţi cu cartofi prăjiţi în fiecare seară, poate că a uitat că nu-l mai încap blugii de vara trecută.

Pizza cu multă carne procesată

Doar pentru că vă place pizza, nu înseamnă că trebuie să o mâncaţi pe cea mai grasă, cu salam, bacon şi şuncă. Alegeţi o variantă cu mai multe legume şi un sos de roşii în loc de ketchup cu zahăr şi E-uri şi poate mai scăpaţi de colăcei.

Facebook Comments