BRATARILE RUDRAKSHA CARE ITI SCHIMBA DESTINUL, O ADEVARATA MODA PRINTRE VEDETE

by Sida Voicu
Moda brăţărilor purtătoare de noroc, atât de răspândită la hollywood, a „lovit” şi la noi. Astfel, acum, în mare vogă printre vedetele autohtone este brăţara cu mărgele confecţionate din scoarţa copacului indian Rudraksha, despre care se crede că au proprietăţi electromagnetice foarte puternice.
Unul dintre primii posesori de brăţări cu energii benefice a fost Cătălin Botezatu, care are o părere foarte bună despre efectele lor. „De cand le port simt o schimbare. Mi se pare ca sunt mai pozitiv si mi se raspunde ca atare. Mi-am facut chiar un ritual: in fiecare weekend le curat cu betisoare parfumate sau tamaie. Stiu despre rudraksha de cand am fost in India, acolo am vazut aceste fructe. Important este sa le iubesti sa crezi in ele si vin si realizarile. Schimbarile in bine s-au vazut in scurt timp pentru ca acum, deciziile corecte le iau cu foarte multa usurinta….Le scot de la mana doar cand fac dragoste pentru ca asa este indicat. In rest le port permanent”, a mărturisit Cătălin Botezatu.

După problemele de sănătate şi cele din viaţa personală prin care a trecut, Mihaela Borcea a fost imediat cucerită de aceste accesorii, declarând că viaţa ei este alta de când le poartă. „Chiar nu ma despart de ele niciodata, sunt ca un talisman pentru mine. Simt ca ma protejeaza si in tumultul vietii pe care-l duc, fara sa vreau, copiii, casa, clinica si multe alte activitati pe care le am, ma linistesc. Va pot spune ca simt faptul ca au puteri miraculoase. Personal pot sa spun ca viata mea s-a schimbat de cand le am la mana”, a spus si Mihaela Borcea.

Printre ultimii cuceriţi de brăţările miraculoase indiene este nimeni altul decât antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf. Influenţat de soţia lui, Anamaria Prodan, care este la curent cu cele mai noi tendinţe în materie de accesorii fiţoase şi care, bineînţeles, este posesoarea unor asemenea bijuterii, tehnicianul roş-albaştrilor a început să poarte şi el brăţara despre care se spune că contribuie la vindecarea bolilor, îmbunătăţind puterea mentală şi fizică, că aduce şi păstrează dragostea, îndepărtează karma negativă şi, totodată, înlătură obstacolele în drumul spre bogăţie şi succes.

Facebook Comments