Prinţul Harry şi Meghan Markle au fost invitați la încoronarea regelui Charles al III-lea

by Andreea Radu

La mai puţin de o săptămână după ce ducii de Sussex au aflat că sunt evacuaţi din conacul Frogmore, a venit şi invitaţia oficială la încoronarea regelui Charles al III-lea ce va avea loc în data de 6 ma. Este pentru prima dată când o ceremonie de încoronare va avea loc într-un weekend din 1902, când Edward al VII-lea a fost încoronat rege. Deşi ceremonia şi petrecerile ar fi trebuit să ţină toată ziua, surse din familia regală vorbesc despre un program scurt, scrie observatornews.ro.
„Din cauza crizei costului vieţii din Marea Britanie, unele rapoarte arată că regele se gândeşte să reducă, oarecum, această sărbătoare. Rapoartele spun că încoronarea sa va dura puțin peste o oră.”
Dacă Harry şi Meghan nu au dat încă răspunsul privind participarea la marele eveniment, alte vedete s-au exprimat. Adele și Ed Sheeran au fost invitați să cânte. Amândoi au refuzat. La fel şi Elton John, prieten apropiat al Prințese Diana.
Între timp, Prinţul Harry a povestit în direct, într-o emisiune, despre faptul că a fost diagnosticat cu tulburare de stres posttraumatic după moartea mamei sale.
Gabor Mate, specialist în traumă psihologică: „El a fost un copil traumatizat. Aceasta a fost o familie foarte disfuncţională, nu e vreo noutate pentru cine i-a citit cartea sau s-a uitat la „The Crown” sau ştie ceva despre viaţa lui Harry şi a fratelui său, William.”
În timpul aceleiaşi emisiuni, ducele de Sussex şi-a îndemnat toţi membrii familiei să meargă la terapie. Prinţul a povestit că a început să îi înţeleagă mai bine pe cei din jur cu ajutorul psiho-terapeutului.
Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan Markle, sunt în relaţii tensionate cu casa regală britanică după lansarea volumului „Spare” şi apariţia documentarului „Harry and Meghan”.

Facebook Comments