Handbalistele de la Crişul atacă promovarea cu un antrenor rodat la naţionalele de juniori

by Sorin Haut

Divizionara secundă de handbal Crișul Chișineu Criș a anunţat, astăzi, numele nolui antrenor. Vă reamintim că fostul tehnician, Sebastian Tudor s-a întors acasă, la Oradea, pentru a antrena tot în liga secundă. Aşadar, bistriţeanul Narcis Gabriel Cîtu a renunţat la funcţia de director tehnic al Centrului Național de Excelență Sighișoara și le va prelua de săptămâna viitoare pe „alb-albastre”, implicate în barajul de promovare în Liga Florilor.

Născut la 16 martie 1971, Cîtu este fost component al echipei naţionale, iar în cariera sa de jucător a evoluat la Strungul Arad, Minaur Baia Mare, Poli Timișoara, Fibrexnylon Piatra Neamț și CSM Oradea. Ca şi antreor, are experienţe pe banca diferitelor naționale juvenile, de la sub 16 până la sub 21 de ani, fie ca „principal” sau „secund”. Cîtu are o vastă experienţă în antrenorat, de 13 ani.

Altfel, Crişul îşi mai doreşte două jucătoare, după ce Irina Neacşu – componentă a naţionalei de tineret – a declinat în ultimul moment oferta formaţiei arădene. De asemenea, se așteaptă o dată oficială pentru turneul de promovare, la care s-au mai înscris CSM Galați, HCF Piatra Neamț, CSU Știința București, Dacia Mioveni și Activ Prahova Ploiești. (foto:sportulbistritean.ro)

Facebook Comments