Aradul lui Bibart, orașul în care incompetența și hoția se „pedepsesc” cu titluri onorifice

by Florian Popa

Aflăm că liberalii aradeni l-au propus pentru titlul de „Cetățean de onoare” al Aradului, pe liberalul arădean Gigi Domșa, nimeni altul decat coordonatorul Spitalului Judetean in lunile dezastrului.

Titlul ar urma să fie conferit de primarul arădean liberal interimar, Bibarț. Dacă sesizați repetabilități supărătoare, înseamnă că 16 ani de administrație PNL-ista sunt mulți. Prea mulți!, scrie senatorul PSD Arad Mihai Fifor, pe pagina sa de Facebook.

„Sistemul sanitar din Arad a cedat al doilea din țară la primul contact cu virusul COVID-19. Efectele unui management sanitar deficitar și al achizițiilor făcute ani de zile, mai mult de dragul clientelei de partid si a vânzătorilor de echipamente decât de al bolnavilor, și-a spus cuvântul. Efectul imediat și tragic: 78 de morți. IÎmbolnăviți: 126 de medici, asistente, infirmiere.

Și lucrurile continuă în aceeași direcție. Ce au înțeles cei care sunt responsabili de acest bilanț tragic? Că unul dintre responsabilii de aceasta tragedie merită un titlu de cetatean de onoare!

Că e Gheorghe Domșa sau că e oricare altul dintre ei, deja nu mai are importanță. Sfidarea față de arădeni depășește deja orice limită!

Ideea e că oamenii ăștia nu înțeleg nimic din necazurile și sacrificiile acestui oraș. Tot ce este important pentru ei este îmbrăcarea incompetenței lor, bună de DNA, într-un ambalaj strălucitor și ușor vandabil public, în ideea că oamenilor le plac eroii. Doar că eroii sunt, din păcate, medicii, asistentele, infirmierele, polițiștii, paramedicii..toți cei care au fost în linia întâi în lunile groazei. Nu Cionca, Domșa, Bîlcea, Bibarț, Onel, Stoiași și alți troglodiți lipsiți de orice urmä de bun simț și responsabilitate.

Raportul Curții de Conturi încheiat zilele trecute, în privința achizițiilor din perioada pandemiei de la Arad, folosește în repetate rânduri cuvântul NELEGAL.

Se arată că acolo zeci de achiziții au fost făcute ILEGAL de către autoritățile care au gestionat criza. În loc de dosare penale, avem festivităț și cetäțeni de onoare, în loc de vinovați, avem falși „eroi”.

Pe mormântul simbolic al celor care au plătit cu viața incompetența și hoția liberală, autoritățile se pregătesc să așeze pompos statuia celor care i-au ucis. Este revoltător. Mult prea prea revoltător!

Ajunge, Cionca! Ajunge, Bibarț! Încetați bätaia de joc la adresa arădenilorr!!!”, scrie Mihai Fifor.

Facebook Comments