Dan Bittman a împlinit 58 de ani

by Cristian Dobre

Dacă în anii trecuți, aniversările sale aveau loc în aer liber, la propria bază de sporturi nautice, și rivalizau cu festivaluri muzicale ca număr de participanți, anul acesta Dan Bittman se sărbătorește în bucătărie. Invitați, doar băieții săi.

Charismaticul solist al trupei Holograf a înlocuit pentru prima oară tortul aniversar cu o masă sănătoasă, pregătita chiar de mâna sa, dar cu indicații de specialitate oferite de profesioniști. Este vorba de fostul său partener de emisiune, bucătarul italian Antonio Pasarelli (care s-a lansat pe platoul producției ”Dănutz SRL”), dar și de Chef Cătălin Scărlătescu, cel care a dat ”gust”  ultimelor sale aniversări, organizate pe malul propriei bălți -Sulimanu- situată pe sub Autostrada Soarelui.

”Azi am făcut primul meu borș de pui, o friptură la cuptor cu ”de toate”, asortată cu salată de varză murată. Zilele trecute am făcut și prima ciorbiță de perișoare, dar  sfătuit de Cătălin Scărlătescu”, ne spune artistul care alungă plictiseala autoizolării în apartament cu experimente culinare zilnice. O pasiune mai veche dar pentru care nu a avut până acum timp. Dan Bittman a mai ”amestecat” în ceaune, la complexul său, în încercarea de a transforma locul în cel mai mare spațiu de picnic și gătit în aer liber de lângă București. Idee pe care a pus-o în practică vara trecută, pentru un weekend, împreună cu prietenul și profesorul său în domeniul culinar, Cătălin Scărlătescu.

Invitați la aniversarea sa, prima în care solistul stă acasă, vor fi cei trei băieți ai săi, Alexandru și Patrik și Mark Nicholas Bittman. Artistul este în culmea fericirii căci două din odraslele sale îi calcă pe urme. Alex se prezintă artistic Alex& Tugay sub propriul proiect de ”trap”, o nouă direcție muzicală în vogă în rândul tinerilor, iar mezinul său, Mark îl face pe tatăl său să tresară de bucurie când cântă la chitară electrică prin casă.Fiul mijlociu al solistului Patrick Noah Bittman a luat calea fotbalului, fiind legitimat la un important club.
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments