Aurel Tămaș tună și fulgeră pe cei care fac speculă în acestă perioadă

by Adrian Topor

Aurel Tămaș tună și fulgeră pe cei care fac specula în acestă perioadă, dar și pe marii retaileri alimentari prezenți pe piața românească. În opinia popularului solist de muzică tradițională aceștia au ales să facă profit în acestă perioadă socială gravă generată de răspândirea infecțiilor COVID-19, mărind prețurile alimentelor și produselor de primă necesitate.

”În magazine, samsarii au ridicat prețurile la unele produse alimentare, alții fac speculă cu produse farmaceutice, dezinfectanți și echipamente de protecție. Îi atenționez pe toți cei care în aceste momente au tendința de a face speculă, care câștigă bani murdari de pe urma acestei nenorociri care s-a abătut asupra noastră. Oare nu vă temeți de bunul Dumnezeu? Acum, când toți ar trebui să fim umani și să ne ajutăm unul pe altul, faceți asemenea jocuri murdare pentru niște amărâți de bani? O să îi duceți cu voi în mormânt? Nu vă temeți, oameni fără suflet ce sunteți?”, fulgeră Tămaș, împotriva acelora care, în acestă perioadă de panică general, au mărit prețurile la produse alimentare, dar și la cele de primă necesitate.

Cunoscut drept unul dintre artiștii naționaliști, Aurel Tămaș (58 ani) ia atitudine publică împotriva celor pe care-i consideră ghidați doar de câștigul financiar cu orice preț și le arată obrazul. ”Este păcat că sunt și asemenea indivizi printre noi, să le fie rușine”, protestează solistul clujean, popular publicului din întreaga țară, dar și în comunitatea sa rurală, un sat clujean unde a ales să se mute.

Și unde, în afara zilelor concertistice, își uimește vecinii prin implicarea sa în activități specifice satului. Artistul își îngrijește livada, plantează pueți și fabrică pălincă.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments