Rus e golgheter în Liga a II-a, UTA vrea primele puncte “externe”

by Sorin Haut

Odată cu golul marcat din penalty în meciul cu Snagovul, Ciprian Rus a ajuns la cota 14 goluri stagionale în Liga a II-a. Atacantul UTA-ei împarte prima poziție în clasamentul golgheterilor cu Buhăcianu (Aerostar Bacău), Pîrvulescu (Pandurii/U. Cluj) și Voicu, cel din urmă transferându-se în iarnă în Liga III-a, la Turris Turnu Măgurele. Rus putea marca în faţa fostului lider şi al 15-lea gol, tot de la punctul cu var, dar l-a lăsat pe Şeroni să execute.

Altfel, UTA pregăteşte deplasarea de la Baloteşti. Cum precedentele două vizite pe terenuri străine din acest an s-au terminat cu eșecuri fără gol marcat, 0-1 cu Ripensia și 0-2 cu Clinceni, roş-albii sunt decişi să adune, acum, primele puncte departe de casă. Ilfovenii își joacă, însă, sâmbătă – ora 11, una din ultimele șanse de a mai spera la salvarea de la retrogradare, aşa că misiunea UTA-ei nu va fi deloc uşoară.

Mai ales că Ionuţ Popa şi cei din staff-ul său nu pot conta, în continuare pe Stahl și Coulibaly, în vreme ce Șeroni e suspendat pentru cumul de galbene. Utiştii pleacă spre capitală cu autocarul, în cursul dimineţii de vineri, dar se întorc sâmbătă seară, cu avionul, pentru a câştiga timp în vederea etapei intermediare de săptămâna viitoare, când la Arad soseşte Pandurii. Cele două meciuri nu vor fi televizate.

Facebook Comments