IRINEL COLUMBEANU DEZVALUIE CUM SI CAND A FACUT PRIMII BANI

by Andreea Radu

Irinel Columbeanu era, până nu demult, unul dintre cei mai potenţi oameni de afaceri din România. Chiar înainte de a divorţa de Monica, însă, conturile lui au început să se subţieze iar în ultima perioadă s-a auzit chiar că ar avea probleme financiare. Însă despre primii bani pe care i-a făcut, Irinel a povestit la Antena Stars.

La vârsta de 14 ani, Irinel Columbeanu se afla în Franţa unde câştiga, prin muncă proprie, „câţiva bănuţi”. „Am cumpărat căluşari (tradiţionalele păpuşi româneşti care întruchipau căluşarii – n.r.) şi alte obiecte artizanale şi am avut curajul să dereglez piaţa”, a spus Columbeanu, dezvăluind astfel că primii bani i-a făcut din bişniţă.

Cum niciodată nu a fost prea strâns la pungă, adolescentul Irinel nu făcea economii. „Banii nu i-am dat niciodată LA fete. I-am cheltuit însă CU fetele”, a mărturisit Columbeanu.

De fapt, primii bani pe care i-a câştigat atunci, la 14 ani, i-a cheltuit cu două fete. „Poate că i-oi fi dat lor în mână pentru că erau chelneriţe. I-am băut împreună, ne-am distrat, am trecut şi frontiera ilegal, dar cred că s-a prescris”.

Facebook Comments