SOIMII LIPOVA PREPARA NOUL SEZON DIN FOTBALUL JUDETEAN

by Sorin Haut

Trupa lui Marius Grad se pregăteşte de un nou sezon în Liga a IV-a. Revelaţie în stagiunea trecută, dovadă stand locul trei în campionat şi câştigarea fazei judeţene a Cupei României, Şoimii Lipova speră să facă o figură la fel de frumoasă şi din toamnă încolo. Între timp, formaţia de pe Valea Mureşului a mai disputat un meci amical, pierdut cu 3-2 la Sîntana, în faţa colegei de prim eşalon judeţean. Golurile Lipovei au fost marcate de Borteş şi Pascu, iar Grad a început în formula: Trifoi – Iercan, Pascu, Calancea, Dănuţ – Borteş, Cati, Popa, Bercu, Vasinc – Pavel. Pe parcurs au mai jucat: Blagoescu, Ghiţă şi Balint.

Învinşi cu 3-2 la Sîntana

Ne-au lipsit vreo 4-5 jucători, printre care Bimbo, Moisă şi Gornic, dar chiar şi aşa, în condiţiile căldurii în care s-a jucat, a fost un antrenament destul de bun. Am primit goluri destul de uşor, dar ne-am şi creat alte ocazii, per total a fost ok. Până începe campionatul mai avem timp pentru a ne regla şi a închega un prim „11””, ne-a declarat directorul tehnic al Lipovei, Marius Grad. La capitolul plecări pot fi trecuţi Marinca, Ţiţca, Zoica şi Borlean, iar la sosiri Paşcu, Bercu, Dolga, Balint şi Vasinc.

Grad: „Lot destul de numeros”

Lotul este destul de numeros, avem şi aşa mulţi jucători, de aceea nu cred că vor mai fi modificări în efectiv până la începerea campionatului. Important este să ne legăm ca şi echipă şi să ne pregătim cum trebuie, pentru a încnepe cu dreptul noul sezon”, mai spune Grad. Şoimii Lipova urmează să joace următorul amical sâmbătă, pe teren propriu cu UTA II Şiria, pentru data de 8 august se caută o adversară, iar în 15 august e ultima repetiţie înaintea startului noului sezon, cu Progresul Pecica, în Supercupa AJF Arad. Formaţia pregătită de Marius Grad a disputat deja în această vară un meci oficial, cel pierdut cu 0-2 în faţa Ineului, în primul tur al Cupei României.

Facebook Comments