VESTI PROASTE PENTRU FALCA: IOTCU S-A INTORS DIN STATELE UNITE

by Florian Popa

Preşedintele CJA Nicu Ioţcu a fost plecat, în ultimele două săptămâni, în Statele Unite ale Americii. Motivul nu-l cunoaştem, dar probabil îl vom afla dintr-o conferinţă de presă, dacă o fi fost plecat cu treburi oficiale. Dacă nu, poate ne servesc pe surse zvonacii din cabinetul şi apropierea primarului scopul vizitei. Fiindcă aceştia se dădeau foarte bine informaţi, în ultimele două săptămâni, servindu-ne ca sigur zvonul că Ioţcu nu se mai întoarce din SUA, pe motiv de frică de DNA. Acuma noi ştim din surse sigure că Falcă ar trebui să se teamă mai tare de DNA (vezi, Gogule, că şi naşa Lenuţa Udrea a fost dusă cu mandat, aşa că s-a dus cu imunitatea), dar asta e altă poveste.

Vestea tristă pentru Falcă e întoarcerea lui Ioţcu din America, aşa că speranţa la un scaun de preşedinte CJA liber şi pregătit pentru soldaţii credincioşi (Pistru, Cionca, Ţolea – toţi au promisiuni, dar şi alţii) s-au spulberat. Cel puţin până în 2016, asta dacă DNA nu-i strică planul primarului până la anul.

Noi am aflat, de la o muscă din cursa Budapesta – Chicago, că Ioţcu a plecat numai să nu calce pe la megapetrecerea lui Falcă de la Marem, organizată vinerea trecută, de ziua Marelui Vizionar. Cică Ioţcu n-ar fi vrut sub niciun chip să se pupe cu Falcă, aşa că a tuns-o, cum se spune, peste ocean.

Apropos de chef, aflăm că au fost vreo 6-700 de invitaţi, chemaţi pe ore, ca să nu se aglomereze. Fraierii (în accepţiunea primarului, să ne înţelegem) la 16, fraierii mai mici la 17, iar pupincuriştii de la 18. În total, vreo 700 de inşi, care şi-au săturat burţile cu mâncăruri alese şi şi-au potolit setea cu băuturi fine. La un simplu calcul, cu un meniul zilei + băuturi fine, să zicem numai 30 de lei de căciulă, ar ieşi vreo 21.000 de lei, adică vreo 210 milioane de lei vechi. Poate ne arată Gheorghe Falcă vreo factură de la megapetrecere. Deşi noi ne îndoim că are.

Până prezintă factura, poate Falcă mai dă un chef, de data asta de necaz, că s-a întors Ioţcu.

Facebook Comments