UTA se desparte de israelianul Khalaila, vine Alex Ioniţă?!

by Sorin Haut

UTA se desparte prematur de israelianul Amir Khalaila, atacant ce nu a acceptat statutul de rezervă. Vârful de 22 de ani nici nu a mai participat la antrenamentul de luni după amiază al echipei. Khalaila nu a apucat nici măcar să debuteze oficial în tricoul roş-alb, din pricina cazierului obținut cu mari eforturi, pe căi diplomatice, iar mai apoi pentru că aşa a considerat Laszlo Balint, antrenorul UTA-ei optând în ofensivă, pentru tandemul Rus-Buhăcianu.

„Având în vedere că jucătorul Amir Khalaila nu s-a integrat în grupul format de antrenorul Laszlo Balint și nu a acceptat statutul de rezervă, de comun acord, astăzi s-a ajuns la înțelegerea de reziliere a contractului, pe cale amiabilă. Îi dorim lui Amir Khalaila mult succes în carieră!”, e comunicatul oficial al celor de la UTA, pe site-ul oficial.

În aceste condiţii, UTA revine urgent pe piaţă, iar cea mai probabilă şi oportună variantă pentru atac a Alexandru Ioniţă, fostul vârf al celor de la Rapid. Ioniţă a mai fost dorit de Balint, la începutul verii, dar atunci a declinat oferta în speranţa unui contract în străinătate. Fotbalistul în vârstă de 30 de ani e aproape de UTA, iar în zilele următoare se poate face transferul!

Facebook Comments