UTA poate nărui ultimele speranţe de baraj ale Petrolului

by Sorin Haut

Duminică, de la ora 14, pe „Motorul”, UTA înfruntă Petrolul Ploiești, într-un meci care contează doar pentru oaspeți. Echipa lui Gigi Mulțescu nu aee altă variantă decât victoria, dacă mai vrea să spere la barajul de promovare. În schimb, UTA nu mai are niciun obiectiv, dar e ultimul meci acasă din actuala stagiune, iar roş-albii ar trebui să se despartă cu o figură frumoasă în faţa fanilor.

Antrenorul secund al UTA-ei, Cristi Păcurar se aşteaptă ca jucătorii să fie profesionişti până la capăt, mizând pe caracter şi respect: „Toată lumea trebuie să dea dovadă de profesionalism, dar nu numai la meciul cu Petrolul, ci și la cel de la Mioveni. Mai sunt două etape, iar dacă se pune altfel problema, înseamnă că nu suntem profesioniști, nu avem caracter, nu ne respectăm pe noi. Din punct de vedere al lotului, vor lipsi vechii accidentați, plus El Hasni, care e suspendat. Revine și Kanda, care mai are, însă, mici probleme medicale”.

Pentru a doua oară în acest mini-retur, la Arad descinde Jandarmeria cadrul Grupării Mobile Timişoara pentru a asigura măsurile de siguranță la un meci de fotbal.

Dar iată comunicatul Jandarmeriei:

”Jandarmi din cadrul Grupării Mobile Timişoara asigură măsuri de ordine publică şi siguranţa spectatorilor prezenţi la meciul de fotbal ce are loc duminică, 26 mai a.c. pe stadionul „Motorul” din municipiul Arad, între echipele UTA Arad și Petrolul Ploiești.

Pentru îndeplinirea misiunii, Gruparea de Jandarmi Mobilă Timişoara cooperează cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad, cu Inspectoratul de Poliție Județean Arad și cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad.

Având în vedere că meciul începe la ora 14.00, accesul spectatorilor în stadion are loc începând cu orele 12.00, pe bază de bilete, abonamente sau invitaţii. Intrarea în stadion, accesul publicului, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului se asigură de către societatea de pază contractată de organizator.

Începând cu ora 12.00 până la terminarea competiţiei, se interzice vânzarea şi consumul de băuturi alcoolice în zona apropiată arenei sportive.

Pentru ca evenimentul sportiv să se desfășoare în condiții de siguranță, jandarmii recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, să nu introducă în stadion obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la competiţie. Totodată, jandarmii informează că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice, fără drept.

Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Participanţii la manifestarea sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.”

Facebook Comments