Un șofer de 31 de ani, pozitiv la aparatul DrugTest

by Adrian Pavel

Polițiștii Secției Rurale 1 Arad au depistat în trafic, în seara zilei de 25 iulie a.c., un bărbat de 31 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 709/E, în localitatea Sânpetru German. În urma testării cu aparatul DrugTest, a rezultat o valoare pozitivă pentru metamfetamine, fiind dispusă recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a substanțelor psihoactive consumate.

Un bărbat de 34 de ani, din județul Mehedinți, a fost depistat de polițiștii Serviciului Rutier în localitatea Odvoș, în timp ce conducea un autoturism având dreptul de a conduce suspendat. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o îmbibație alcoolică de 1,36 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Fără permis de conducere și cu o alcoolemie de 1,13 a mai fost depistat, în Șiria, un bărbat de 50 de ani, din aceeași localitate.

Au mai fost depistați în trafic, în timp ce conduceau sub influența alcoolului: în Ghioroc, un orădean de 31 de ani, cu o îmbibație alcoolică de 0,93 mg./l. alcool ăur în aerul expirat; în Semlac, un bărbat de 31 de ani, din aceeași localitate, cu o îmbibație alcoolică de 0,60 mg./l. alcool pur în aerul expirat; în Pâncota, un bărbat de 29 de ani, din aceeași localitate, cu o îmbibație alcoolică de 0,54 mg./l. alcool pur în aerul expirat și pe D.N. 7, în localitatea Săvârșin, un tânăr de 20 de ani, din Bata, cu o îmbibație alcoolică de 0,51 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, în toate cazurile au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În dimineața zilei de 25 iulie a.c., un bărbat de 39 de ani, din Apateu, a fost depistat de polițiștii Secției 3 Rurală Chișineu-Criș în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat și fără a deține permis de conducere.

Toți cei depistați sunt cercetați penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Facebook Comments