Un fost viceprimar din judeţul Arad, declarat incompatibil de ANI

by Paul Anghel

Agenţia Naţională de Integritate a declarat incompatibili mai mulţi aleşi locali din ţară. Printre aceştia se află şi un consilier local din comuna Tîrnova. Este vorba despre Cornel Gabor (consilier PNL). Acesta a deţinut funcţia de viceprimar al comunei în legislatura trecută.

Cornel Gabor, consilier local în cadrul Consiliului Local al comunei Tîrnova este acuzat de ANI de conflict de interese administrativ.

„A participat la dezbateri și votarea unei Hotãrâri a Consiliului Local al Comunei Tîrnova prin care s-a aprobat transmiterea în folosințã gratuitã a unor suprafețe de pãșuni cãtre asociațiile crescãtorilor de animale pe raza comunei Tîrnova, iar ulterior, în calitate de Președinte al Asociației Crescãtorilor de Animale Chier Arad, a încheiat un Contract de comodat cu Comuna Tîrnova, fãrã licitație publicã. Astfel, persoana evaluatã a încãlcat dispozițiile art. 77 din Legea nr. 161/2003, art. 46, alin. (1) din Legea nr. 215/2001 și art. 75, lit. f) și art. 77 din Legea nr. 393/2004”, se arată în comunicatul de presă al ANI.

Facebook Comments