Un fost utist, prima noutate a Felnacului: “Vreau să îl reactivez”

by Sorin Haut

A şasea clasată în stagiunea recent încheiată din primul eşalon fotbalistic judeţean, Victoria Felnac promite să fie de acum încolo o protagonistă constantă în prima linie a Ligii a IV-a. Cu o bază sportivă cochetă şi un primar – Ioan Maliţa – susţinător permanent al echipei, “VI-FE” îşi face deja planuri pentru ediţia următoare de campionat, ambiţiile fiind la fel de mari. “Săptămâna viitoare urmează să am o întâlnire importantă cu cei din conducerea clubului, pentru a pune la punct amănuntele legate de startul pregătirilor şi lotul de jucători. Cel mai probabil, undeva în jurul datei de 10 iulie ne vom reuni, pentru a avea cinci săptămâni la dispoziţie până la începerea sezonului”, ne-a declarat Dan Cuedan.
Bogdan Toc, aşteptat la reunire
Antrenorul Felnacului îşi doreşte păstrarea nucleului de jucători actual, iar la capitolul noutăţi, primul nume vehiculat este o mai veche cunoştinţă a fotbalului arădean, Bogdan Toc, în vârstă de 27 de ani: “Am discutat cu Bogdan, cu care eu am mai lucrat pe vremea când era la Atletico. Este acum în Elveţia, sper să batem palma cu el şi să îl am încă de la startul pregătirilor. Vreau să îl reactivez, pentru că este un fotbalist polivalent, în care eu cred mult, poate juca atât în apărare cât şi în linia de mijloc. Să nu uităm că a jucat şi la UTA, la FC Bihor, a fost în probe la Dinamo, mai are multe de spus în fotbal, mai poate juca încă 6-7 ani fără probleme.”
Cuedan: “Mulţumiţi de ce am realizat”
Cuedan nu exclude venirea, în vară, a câtorva jucători cu experienţă, care să aducă un plus de calitate unei echipe enuziaste şi tinere, care a mizat în returul campionatului recent încheiat pe o serie de juniori de perspectivă: “Deocamdată nu avem certitudini, dar cu siguranţă vor pleca şi vor veni câţiva jucători, deci vor fi schimbări la nivel de lot. Sperăm şi ne dorim să ne îndeplinim obiectivul pe care conducerea ni-l va impune, dar asta vă pot spune mai sigur după ce definitivăm lotul. Suntem mulţumiţi de ceea ce am realizat în sezonul trecut. Nu ştiu dacă ne vom putea clasa mai sus de locul 6, dar e clar că vom face tot posibilul să rămânem în prim-planul fotbalului judeţean”, mai spune Dan Cuedan.
Se vrea un plus în pregătire
Antrenorul lui “VI-FE” încearcă să pluseze şi în pregătire, în perspectiva unei evoluţii ceva mai constante din toamnă: “Aţi văzut că echipele care au pus accent pe pregătire şi s-au antrenat aproape zilnic, au avut rezultate şi au defilat în campionat. Practic noi, restul, am fost mai mult sparing-partneri de competiţie. Deja e nevoie de mai mult şi la acest nivel, de aceea vreau să arătăm şi noi mai bine din acest punct de vedere.”
Foto: liga2.ro

Facebook Comments