Un deputat PSD a fost agresat fizic într-un bloc din Arad

by Florian Popa

Campania electorală devine din ce în ce mai agresivă, în ultimele zile, în județul Arad, unde asistăm la acțiuni reprobabile, în special din partea membrilor și simpatizanților PNL. În ultima săptămână, am avut mai multe derapaje ale liberalilor arădeni, începând cu amenințarea unui tânăr de la PSD de către un consilier local PNL din Macea, continuând cu înjurăturile primarului bătăuș de la Secusigiu, pentru ca luni după-amiază să se treacă la un alt nivel: violența fizică.

Deputatul PSD Adrian Todor a fost agresat fizic și verbal, într-o scară de bloc din cartierul Alfa, de către o persoană care este administratorul blocului respectiv și care, din informațiile noastre, se pare că este unul dintre susținătorii PNL. După cum se știe, primarul Falcă, încă de pe vremea PDL, a folosit administratorii de bloc pe post de răspândaci PDL, iar în continuare o bună parte dintre aceștia sunt agenți electorali pentru PNL.

Administratorul cu pricina a încercat să-l scoată cu forța pe deputatul Adrian Todor din scara blocului, agresându-l fizic, pentru că făcea campanie door to door, întreaga scenă fiind filmată de membri ai echipei de campanie. După incident, deputatul Adrian Todor a și depus o plângere la poliție, însoțită și de proba video, fiind deschis un dosar în acest caz.


Facebook Comments