TRUPA VOLTAJ A SCHIMBAT PIESA CU CARE VA PARTICIPA LA EUROVISION

by Paula Craciun

EUROVISION 2015. Trupa Voltaj a câştigat finala preselecţiilor din acest an cu piesa ” De la capăt”. Membrii formaţii, în frunte cu solistul Călin Goia, au avut parte de numeroase controverse încă de la început, aceştia fiind acuzaţi că ar fi plagiat piesa. 

EUROVISION 2015. După ce au fost acuzaţi că ar fi plagiat piesa cu care s-au prezentat în faţa publicului şi al comisiei, trupa Voltaj a făcut noi schimbări care au iscat controverse. Membrii formaţii au decis să se prezinte pe scena de la Viena cu varianta în engleză a piesei.

EUROVISION 2015. Publicul a fost revoltat de această decizie şi au ripostat. Aceştia sunt de părere că schimbarea versurilor din română în engleză va duce la alterarea mesajului şi, până la urmă, la preselecţiile din ţară, varianta în limba română a fost cea care a primit toate voturile.

EUROVISION 2015. Călin Goia şi ceilalţi membrii ai trupei au încercat să găsească o cale de mijloc şi au stabilit ca piesa să fie cântată jumătate în limba engleză şi jumătate în limba română.

UROVISION 2015. „Toţi din jurul nostru ne spun că, indiferent de cât de bună ar fi piesă României şi cine ar cânta-o, nu există şanse pentru primul loc. Că e un concurs în care se votează politic. Dar noi tot locul întâi îl ţintim. Speranţele mele legate de Eurovision însă nu ţin de clasament, ţin de dorinţa ca mesajul să fie înţeles şi atunci, cu siguranţă, va însemna mult pentru aceşti copii”, a declarat Călin Goia pentru Adevărul.

EUROVISION 2015. Trupa Voltaj a câştigat Eurovision 2015 cu piesa „De la capăt” şi va reprezenta România la Viena, la mijlocul lunii mai. Voltaj a primit cele mai multe dintre voturile publicului la Eurovision 2015. Pe locul doi în opinia publicului a fost Luminiţa Anghel.

EUROVISION 2015. Voltaj este o formaţie românească de muzică pop-electronic. A câştigat premiul pentru „Cea mai bună prestaţie a unei trupe româneşti“ la MTV Europe Music Awards în anul 2005.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments