TRUCURI PENTRU UN LOOK PLIN DE CANDOARE SI ROMANTISM

by Florian Popa
Uneori, când lăsăm de-o parte armura de femei puternice şi ne comportăm ca nişte fiinţe fragile şi sensibile ce suntem devenim din cale-afară de fermecătoare şi senzuale. E o strategie plină de fineţe, căreia nu-i poate face faţă niciun bărbat.

Buze de sărutat

Pentru a fi irezistibile, buzele trebuie să fie cât mai naturale, adică fără produse lipicioase, iar pentru a fi seducătoare, au nevoie de un look catifelat şi voluptuos. Şi, nu în ultimul rând, muşcă-le din când în când, pentru a le da culoare în mod natural.

Gene infinite

Ai nevoie de un creion de contur, pentru a accentua linia genelor, de mascara pentru volum (maro pentru blonde, negru pentru brunete şi roşcate), gene false şi un gel pentru sprâncene, care trebuie definite perfect şi fixate impecabil.

Bucle imense

Niciun gest nu e mai tandru decât mâna lui puternică mângâindu-ţi cu dragoste părul bogat, strălucitor şi plin de bucle. E foarte simplu: alege câteva bigudiuri mari, prinde-ţi părul pe ele şi, după ce le-ai scos, pulverizează spray pentru strălucire.

Manichiură roz

Un amănunt de mare importanţă: asortează-ţi lacul de unghii cu starea de spirit. În cazul de faţă, poţi alege dintr-o gamă variată de culori, de la roz-pal până la nuanţe de ciclamen, sau le poţi îmbina pentru o manichiură french rafinată.

Obraji de copil

Iată o idee simplă, care te scoate oricând din încurcătură: roşeşte cu timiditate. Sau trişează convingător: după ce ai pregătit tenul cu o pudră translucidă, colorează-ţi pomeţii cu un blush irizat.

Facebook Comments