TORT DE FRUCTE CU CREMA DE VANILIE SI FRISCA

by Paula Craciun

Ingrediente:1 pachet pișcoturi, 1 plic budincă de vanilie, lapte pentru budincă, 2 linguri esență de vanilie, 300 ml smântână, 2-3 linguri zahăr, 1 banană, 1 portocală, 1 kiwi, 10 căpşuni, 1 ceaşcă suc de fructe sau compot.

Mod de preparare:

Prepari budinca cu laptele, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Dai budinca deoparte, o amesteci cu esența de vanilie și o lași la răcit. Bați smântâna cu zahărul până se transformă în frișcă. Cureți fructele și le tai felii.

Într-o formă rotundă de tort cu inel detașabil pui un strat de pișcoturi înmuiate în suc de fructe, fără să lași loc liber. Pui un strat de fructe și budinca de vanilie, pe care o nivelezi. Așezi un alt strat de pișcoturi moi, un alt strat de fructe și frișca. Decorezi tortul cu fructe, după imaginație și-l dai la frigider peste noapte. După ce îndepărtezi inelul așezi de jur împrejur pișcoturi, pe care le legi cu o panglică.

Sursa: clickpoftabuna.ro

Facebook Comments