Timberlake i-a adus un omagiu lui Prince în pauza Super Bowl 2018

by Dana B.

Justin Timberlake i-a adus un omagiu lui Prince în timpul concertului pe care l-a susținut în pauza Super Bowl 2018. Showul artistului american a fost unul de zile mari, cu hit-uri clasice atât ale lui Timberlake cât și ale lui Prince.

Timberlake a cântat o serie de hit-uri clasice, printre care „Cry Me A River”, „Suit & Tie”, „SexyBack”, „Senorita”, „Mirrors”, „My Love” și piese de pe ultimul său album, „Man of the Woods”.

Apogeul spectacolului a fost interpretarea piesei lui Prince „I Would Die 4 U”, pe care Timberlake a cântat-o în timp ce pe ecrane a fost proiectat un video cu Prince care a interpretat melodia simultan. A fost un tribut adus artistului decedat în 2016.

Anul acesta Super Bowl 2018 s-a ținut în orașul natal al lui Prince, Minneapolis, Minnesota.

Finala SuperBowl 2018 s-a disputat duminică noaptea între New England Patriots și Philadelphia Eagles. ”Patrioții” au jucat finala pentru a treia oară în patru sezoane.

La capătul unui meci dramatic, Philadelphia Eagles a produs surpriza și a învins cu 41-33, câștigând primul trofeu al echipei din era modernă a SuperBowl, din 1960 încoace, și al patrulea titlu de campioană în total (1948, 1949, 1960).

Super Bowl-ul a devenit cel mai urmărit program de televiziune din Statele Unite ale Americii și este o adevărată sărbătoare națională. Super Bowl-ul s-a jucat pentru prima oară pe 15 ianuarie 1967. După ce NFL și American Football League (AFL) au fuzionat, în 1970, Super Bowl-ul a devenit meciul pentru titlul NFL, jucat între campioanele celor două conferințe: American Football Conference (AFC) și National Football Conference (NFC).

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments