Super – ofertă pentru Man! Becali joacă tare şi nu cedează

by Sorin Haut

Cu Denis Alibec în dizgrație, din cauza comportamentului de pe teren și din afara lui, următorul „produs de export” de succes al lui FCSB are mari șanse să fie unul dintre cei 4 tineri monitorizați de Chelsea și nu numai. Dennis Man, component al „Tripletei de aur” de la vicecampioni în viziunea lui Gigi Becali, a avut deja o primă ofertă, din partea lui Ludogorets, dar patronul încearcă să îl păstreze și îi face o propunere greu de refuzat.

Becali visează să îl vândă pentru 50 de milioane de euro, o sumă de 10 ori mai mare decât cea pe care o are pe masă din partea campioanei Bulgariei.

În acest moment, contractul lui Man (19 ani) este valabil până în 2022, cu o clauză de reziliere în valoare de 50 de milioane de euro. Becali plănuiește să îi prelungească înțelegerea și are pregătit pentru el un salariu între 12.000 și 15.000 de euro pe lună. În iarnă, finanțatorul își va pune planul în aplicare.

„Dacă îmi dă cineva 10 milioane de euro pe Man, eu nu-l dau! Ce, sunt idiot?! Eu nu văd ce se întâmplă în lume acum?! Eu trebuie să fiu cu un pas înainte. Ce, Man nu e posibil să fie de valoarea lui Mbappe?! Voi lua 48 de milioane de euro!”, spunea Gigi Becali, despre Dennis Man.

Man a fost și printre cei 4 jucători de la FCSB urmăriți la meciul cu Dinamo de Michael Emenalo, directorul de scouting al lui Chelsea, care este și omul de încredere al lui Roman Abramovich, patronul londonezilor.

Man a venit în vara lui 2016 la FCSB în schimbul sumei de 300.000 de euro, dar Becali a anunțat în momentul transferului că va plăti 500.000 de euro pentru jucător. Acesta a dat 300.000 în momentul semnăturii, urmând ca apoi, dacă jucătorul evolua în 10 partide pentru echipa pregătită pe atunci de Reghecampf să mai plătească încă 100.000 de euro. Dacă Man va ajunge la națională, Becali mai plătește încă 100.000.

Prima condiţie era aproape îndeplinită, însă FCSB nu i-a mai oferit şanse lui Man, tocmai pentru a evita să mai plătească 100.000 de euro către UTA.

4 goluri și 5 pase decisive are Dennis Man în cele 18 meciuri disputate în toate competițiile în acest sezon pentru FCSB. (digisport.ro)

Facebook Comments