SORANA ARE IUBIT NOU DUPA CE A FOST INSELATA DE SOT CU O PROSTITUATA

by Florian Popa

În urmă cu trei săptămâni, vestea că Sorana Mohamad (31 de ani) divorţează de ofiţerul SRI Paul Moga a căzut ca o bombă în showbiz. Înşelată de soţ cu o damă de companie, Sorana şi-a găsit şi ea consolarea în braţele unui coleg de trupă. Noi i-am surprins la Braşov. Sorana Mohamad şi Paul Moga au ajuns la divorţ după doi ani de căsnicie şi cinci de iubire, însă la nici trei săptămâni de când solista a făcut acest anunţ, iată că se afişează cu un nou bărbat. Este vorba despre chitaristul Mihai Aron (28 de ani), care cântă alături de Sorana în trupa The Mates.

Totuşi, surse din anturajul vedetei ne-au mărturisit că idila dintre ei ar fi început mult mai devreme, în urmă cu două luni, când se pare că solista se consola pentru căsnicia ratată în casa chitaristului situată la marginea Bucureştiului, dar şi în apartamentul acestuia din oraş.

Dacă în Capitală au reuşit să se ascundă de ochii indiscreţi ai presei, iată că în weekend, în Braşov, ei au dat frâu liber sentimentelor, iar noi i-am surprins ca pe doi porumbei. Duminică, în jurul orei 16.00, Sorana şi Mihai se relaxau la restaurantul Pizza Roma din Centrul Istoric al Oraşului de sub Tâmpa, s-au sărutat, au făcut exces de gesturi tandre, după care au plecat ţinându-se de mână.

Fotoreporterii Click! i-au surprins la faţa locului, însă ulterior Sorana a postat şi ea pe Facebook imagini din escapada de la Braşov. Aflaţi la petrecerea unui băieţel, din fotografii se vede clar că solista nu se dezlipeşte din braţele iubitului, acesta ţinând-o strâns, la piept.

Cei doi petrec foarte mult timp împreună, având şi un paravan perfect: faptul că sunt colegi de trupă. Dacă Sorana trăieşte iar fiorii iubirii, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre Paul, bărbatul de care a zis că va divorţa amiabil, la notar. Acesta a renunţat la Beatrice, femeia cu care a înşelat-o pe Sorana, atunci când a aflat că aceasta este damă de companie.

 

Sursa: http://www.click.ro/vedete/romanesti/sorana-solista-asia-inselat-sot-iubit-divort-mihai_aron-exclusiv_0_1848415218.html

Facebook Comments