SOIMII PINCOTA A SCOS UN PUNCT LA DEBUTUL IN LIGA A II-A: 1-1 CU CSM RAMNICU VALCEA!

by Sorin Haut

Şoimii Pîncota a debutat în Liga a II-a cu un rezultat de egalitate. Formaţia pregătită de Dan Cuedan a încheiat 1-1 meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea, disputat astăzi pe teren propriu. Prima parte a meciului din „Podgorie” a fost echilibrată şi destul de săracă în faze de poartă. Cu tracul logic al debutului, Pîncota a acceptat dominarea oaspeţilor şi a preferat cartea contraatacului. Totuşi, raportul ocaziilor de gol după prima parte a fost 2-1 pentru „alb-negri”, care puteau marca la ocaziile lui Staicu şi Cruşoveanu. „Şoimii” au început mult mai decişi mitanul secund, iar eforturile lor aveau să fie răsplătite.

În minutul 49, mingea şutată din 6 metri de Alin Mihai a fost reţinută de Popescu, pentru ca peste patru minute, Siminic să reia periculos cu capul, acelaşi portar vâlcean salvând de sub bară. Deschiderea scorului s-a produs în minutul 54, când Dubeştean a înscris direct din corner, execuţia cu efect păcălindu-l pe Popescu. Oltenii s-au aruncat apoi în atac şi au reuşit să egaleze în minutul 67: Deaconescu a executat puternic o lovitură liberă de la 25 de metri, Paşcalău a respins în faţă, iar Njoc a marcat din apropiere.

După ce Staicu a tras în portar în minutul 70, Vîlcea a forţat victoria în ultimul sfert de oră, dar apărarea gazdelor şi-a făcut datoria şi a reuşit să îngheţe tabela la 1-1. Coman putea aduce bucuria în tabăra oaspeţilor în ultimul minut, dar Paşcalău a respins în corner. Rezultat până la urmă preţios pentru Pîncota, care părăseşte neînvinsă terenul şi poate aborda cu încredere următoarele etape.

Formaţii:

Şoimii: Pașcalău – Rusu (31 Polgar), Suciu, Cruşoveanu, Siminic – Maghici, Issa, Dubeştean, Pantea (69 Ugoceanu) – Mihai (80 Sălăjan), Staicu.

CSM: Popescu – Samson, Deaconescu, Izvoranu, Briceag (60 Coman) – Vl. Munteanu II, Stoica, Câju (85 Geantă) – Neagu (60 Njoc), Codin, Ionescu.

Arbitri: Florin Marcu (Oradea) – Răzvan Nistoran (Reșița), Ovidiu Timar (Marghita). Observatori: Cornel Corocan și Viorle Lolea (ambii din Reșița).

Facebook Comments