Şoimii Lipova declanşează, sâmbătă, fiesta promovării!

by Sorin Haut

Campioana judeţului Arad e ca şi promovată în Liga a III-a, după victoria la scor de tenis, cu 6-1, de la Diosig, joc în care Trabalka a reuşit să marcheze de cinci ori. Returul cu bihorenii e mai mult o formalitate, dar “şoimii” rămân concentraţi şi focusaţi pe meciul de sâmbătă, ora 17:30, de la Zăbrani, care încheie o stagiune excelentă pentru Lipova, cu o triplă istorică: cupă, campionat şi promovare în eşalonul terţ! Fără Calvin şi Bier, învoiţi, arădenii îşi doresc o victorie şi în manşa a doua a barajului de promovare, pentru a încheia cu succese pe linie o campanie perfectă în 2017.
“Trebuie să fim profesionişti până la capăt, să pregătim jocul aşa cum trebuie, pentru a încheia stagiunea cu o victorie. Vrem să ne bucurăm împreună cu susţinătorii noştri. Chiar dacă se joacă la Zăbrani, sunt sigur că oamenii din Lipova vor veni în număr mare la meci, pentru a sărbători împreună cu noi promovarea”, spune Flavius Sabău, care a programat antrenamente aproape zilnic, excepţie făcând doar ziua de miercuri.
În paralel, antrenorul Lipovei a dat o fugă şi până la Cluj-Napoca, la turneul semifinal al juniorilor A1, pentru a vedea cu ce se poate întări în vederea Ligii a III-a. După returul barajului, de sâmbătă, vor urma două săptămâni de vacanţă, perioadă în care conducerea şi staff-ul tehnic vor definitiva lotul pentru eşalonul trei. Alături de cei din lotul actual, care în majoritate vor rămâne pe loc, în plan este aducerea a încă 6-7 juniori de valoare la Lipova.

Facebook Comments