Selena Gomez și povestea din spatele scenei. „Sunt incredibil de binecuvântată”

by Dana B.

Selena Gomez a suferit un transplant de rinichi. Cântăreața este cea care a făcut această dezvăluire, într-un mesaj emoționant, în care i-a mulțumit prietenei sale cele mai bune, cea care a fost donatoarea. Intervenția suferită are legătură cu boala autoimună de care vedeta suferă, relatează BBC News.

Selena Gomez a publicat un mesaj emoționant pe Instagram, în care a dezvăluit că a fost supusă unei operații în urma căreia s-a efectuat un transplant de rinichi. Această intervenție este menită să o ajute pe cântăreața în vârstă de 25 de ani în lupta sa împotriva bolii Lupus.

„Am aflat că am nevoie de un transplant de rinichi din cauza Lupusului de care sufăr şi m-am recuperat. A fost ceea ce trebuia să fac pentru sănătatea mea”, a scris ea.

În plus, ea a publicat şi imagini cu cicatricea operaţiei şi i-a mulţumit prietenei, actriţa Francia Raisa, cea care a fost donatoarea.

„Vreau să mulțumesc în mod public familiei mele și echipei incredibile de medici pentru tot ceea ce au făcut pentru mine înainte și după operație. Și, nu în cele din urmă, nu există cuvinte care să descrie cât de mult îi mulțumesc frumoasei mele prietene Francia Raisa. Mi-a oferit un dar minunat și a făcut un sacrificiu prin donarea unui rinichi. Sunt incredibil de binecuvântată. Te iubesc atât de mult!”, a mai scris Selena Gomez.

Cântăreața a luat o pauză în carieră în luna august 2016, afirmând că are nevoie să-și revină după o perioadă dificilă, marcată de atacuri de panică şi depresie, ce ar putea fi efectele secundare ale maladiei lupus cu care a fost diagnosticată în 2014.

Artista a anulat jumătate din turneul ei „Stars Dance”, în 2014, după acel diagnostic. Anul acesta, ea a lansat mai multe piese, însoțite de videoclipuri, însă nu a avut parte de o promovare pe măsură.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments