Se caută 50 de arădeni cu suflet mare! Cu doar 20 de lei și tu poți pune o cărămidă la ”Casa lui Denis”!

by Dana B.

Facem o faptă bună, în Săptămâna Patimilor? Căutăm 50 de arădeni cu suflet mare dispuși să doneze câte un sac de ciment pentru Casa lui Denis, băiețelul de patru ani, părăsit de părinți și salvat de oameni cu suflet mare.

Săptămâna asta lucrăm la fundația casei lui Denis.
Denis e un copil de 4 ani, copil al cărui loc de joacă este…un pat.
Deasupra capului are un tavan crăpat, de incape pumnul prin el, numai Dumnezeu știe ce-l mai menține să nu se prăbușească.
Niciun copil nu ar trebui să trăiască in asemenea condiții, iar TU poți schimba asta. 
Dacă crezi că te poți lipsi de 20 lei, prețul unui sac de ciment, nu ezita s-o faci. Pt etapa următoare, avem nevoie de 50 saci de ciment și 6 mc balastru.
Proiectul CASĂ PENTRU DENIS este un proiect frumos, transparent, care dovedește că nu suntem nepăsători atunci când semenii noștri au dificultăți.
Denis merită o cameră cu mochetă/parchet și o cameră cu un tavan sigur deasupra capului.
Dacă și TU crezi asta, atunci ești așteptat să ni te alături in acest proiect.
Donații:
1. ORGANIZATIA TINERILOR CU INITIATIVA
RO34 BTRL RONC RT00 J159 3502

2. Adun personal prin Arad, trec donatorii pe lista, apoi depun banii in cont (de acolo se vor face plățile, pt a asigura transparență maximă), apoi pun poza cu o.p.-ul și lista cu cei ce au donat suma respectivă.”, este anunțul postat de Arpi Nistor pe pagina sa de socializare.

Un sac de ciment = 20 de lei! Este o sumă atât de mică, încât, la cum spuneam cu toată încrederea când am făcut cunoștință cu Aradul în timpul facultății, că ”arădenii sunt minunați”, am speranța sinceră că cei 50 de saci cu ciment vor fi doar un prim pas pentru schimbarea destinului trist al unui copil de doar patru ani.

Suntem înainte de Paște! Un motiv în plus să punem cărămizile faptelor bune acolo unde este mai mare nevoie de ele… la Casa lui Denis!

Facebook Comments