SCU A TRADAT UTA PENTRU O DOAMNA MAI BATRANA, DAR PLINA DE BANI

by Sida Voicu

Micul nostru GogUTA a demarat, zilele trecute, o anchetă pe cont propriu, să vadă ce e cu toată tărăşenia asta de la UTA, echipa lui de suflet. Că doar nu degeaba l-a botezat tac’su taman GogUTA, după numele favoriţilor familiei. Cu sângele alb-roşu în vine, GogUTA s-a infiltrat printre suporteri la ultimele discuţii, ca să vadă ce şi cum e cu UTA asta care trage să moară sub ochii nepăsători ai administraţiei locale. Nepăsători faţă de UTA, că aşa ei sunt foarte „păsători“, cum s-a exprimat bietul GogUTA, fiindcă interesul e mare, nu pentru fotbal, ci pentru banii din fotbal.

Da’ ce află GogUTA al nostru ? Cica după lupte seculare, care au durat vreo patru-cinci ani, între Falcă şi suporterii UTA, mai precis un grup care s-a strâns într-o asociaţie sub numele SCU, s-a înfiripat o frumoasă poveste de amor. De la îndemnurile la sex oral adresate primarului acu’ vreo trei patru ani, acum cele două părţi sunt gata să meargă în faţa altarului să-şi jure credinţă. De unde această schimbare ? GogUTA a aflat de la o babă ce vinde flori în poarta cimitirului UTA ca mireasa a venit cu o zestre destul de substanţială la mire, care a lăsat la o parte orice repulsie pe care o avea faţă de viitorul partener şi a spus „da“ cu ochii în lacrimi si mâinile tremurânde.

Acuma, baba de la cimitir zice că nunta nu poate avea loc chiar aşa, că mai întâi trebuie dat peste gură fostei, adică UTA lui nea Marţian, pe care după ce a lăsat-o fără nume, acuma mirele are sarcina de la viitoarea mireasă să o şi terfelească bine în ochii vecinilor, adică iubitorii de fotbal, ca să nu existe dubii că mişcarea cea bună era părăsirea acestei necinstite şi fuga cu noua prinţesă a fotbalului arădean, venită să salveze ce mai e de salvat.

O dată terminată acţiunea cu denigrarea fostului, lucrurile vor intra în linie dreaptă, iar mirele şi mireasa îşi vor găsi o nouă familie, familia BD (nu la munte şi la mare), ci aia de-a furat numele UTA. O familie în care mireasa vine cu o rentă de 2-300 de mii de euro pe an, de la buget, pentru bunăstarea verilor, fraţilor şi nepoţilor care vor trăi ca-n filme cu banii publici. Mai ales că nu prea au multe cheltuieli, ei având treabă mai mult pe la ţară, pe la Mailat, Zăbrani, Tauţ, Sâmpetru, unde cheltuielile sunt mici, mai merge şi pe-o bere, se mai taie un porc şi aşa mai departe.

Şi uite aşa, mirele, mireasa şi toată familia BD vor trăi fericiţi până la adânci bătrâneţi pe banii noştri, fără ca cineva să aibă vreo remuşcare că a îngropat o familie de tradiţie, pentru un pumn de arginţi.

Facebook Comments