Scandal la ziua lui Falcă! Primarii PNL, nemulţumiţi de bugetul făcut de CJA

by Paul Anghel

Un nou scandal loveşte PNL Arad, la început de 2018. Ieri, la sediul Consiliului Judeţean Arad primarii PNL au participat la o şedinţă în care s-a discutat despre modul în care instituţia condusă de Iustin Cionca va împărţi banii către primăriile din judeţ.

Mai mulţi primari liberali s-au declarat nemulţumiţi, de aici şi până la izbucnirea unui scandal nu a mai fost decât un pas.

Şedinţa a fost una cu scântei, conducerea CJA fiind acuzată de unii dintre edilii PNL că îşi bate joc de ei. „Nu se poate să arunci bani în investiţii inutile, cu miliardele, iar unele comune să nu aibă drumuri asfaltate sau reţea de apă potabilă. Modul în care se anunţă alocarea defonduri pentru proiecte nu ţine cont de priorităţile oamenilor”, ne spune unul dintre primarii revoltaţi de situaţie.

Sursele noastre spun că circul s-a mutat la hotelul President, acolo unde primarii liberali au mers să petreacă de ziua lui Gheorghe Falcă.

Criticaţi pentru lipsa de implicare în anumite proiecte din judeţ, conducătorii CJA nu au putut decât să ridice din umeri.

Dacă primarii liberali din judeţ sunt nemulţumiţi de banii pe care urmează să îi primească de la CJA, credem că primarii PSD au şanse şi mai mici să fie sprijiniţi în proiectele locale pe care doresc să le pună în aplicare în unităţile pe care le conduc.

Facebook Comments