SCANDAL FIFOR – FALCĂ LA ANTENA3: „NU MAI ESTE ÎN TOATE FACULTĂȚILE MENTALE!“

by Florian Popa

Scandal în această seară la Antena3. O temă a emisiunii moderată de Oana Stancu și Răzvan Dumitrescu a fost legată de inundațiile din vestul țării. Cum toată ziua au fost date știri despre incidentul de la UPU Arad, secție a Spitalului Județean Arad, au fost invitați să își spună punctul de vedere primarul din Arad, Gheorghe Falcă și social-democratul Mihai Fifor, președinte al Consiliului Național PSD.

Primarul Gheorghe Falcă a acuzat ”implicarea” senatorului Mihai Fifor în inundațiile din municipiu, spunând că s-au făcut intervenții contra venirii unor pompe de scoatere a apelor iar principalul vinovat ar fi senatorul, datorită influenței sale asupra Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. În loc să explice calitatea lucrărilor în anii de edil, Gheorghe Falcă, cum ne-a obișnuit, a ajuns să dea vina pe instituții care salvează vieți.

Pentru a fi mai convingător de puterile sale, Gheorghe Falcă a amenințat până și guvernul tehnocrat, că va ancheta și va cere lămuriri de la însuși premierul Dacian Cioloș.

Mihai Fifor s-a arătat revoltat de acuzații.

Înregistrarea discuției poate fi vizionată aici.

Sursa: antenea3.ro

Facebook Comments