Scandal fără sfârșit între urmașii Ilenei Ciuculete

by Dana B.

Mugurel Sfetcu, unul dintre băieții Ilenei Ciuculete, este din ce în ce mai critic la adresa lui Cornel Galeș, fostul soț al artistei.

Scandalul dintre fiii interpretei de muzică populară Ileana Ciuculete, care a murit pe 14 martie anul acesta, și fostul soț al vedetei, Cornel galeș, ia amplaore pe zi ce trece.

Mugurel Sfetcu, unul dintre băieții artistei, a sărit la gâtul celui care i-a fost soț mamei sale și care vrea să apeleze la instanță pentru că ar fi fost defăimat de cei doi copii al vedetei.

Eu am cedat din bun simţ pentru mămica. N-am crezut că mă face aşa pe faţă… Să-i fie ruşine lui acest Cornel Galeş în faţa întregii ţări…. Din cauza acestui om nu ne-a luat mama la concerte. Noi ne întreţinem singuri de 20 de ani. Să ne dea în judecată. E dreptul lui… Niciodată n-am dormit la vilă acolo. Din cauza lui. Nu am dormit nicodată… Scopul lui este ăsta final, mama noastră a ajuns în pământ, el a rămas cu banii…

N-am primit un gram de aur, o haină scumpă de blană, n-am primit sume de bani în afară de 3.000 de euro şi melodiile lui Cristi, în rest n am primit niciun ban”, a spus Mugurel Sftecu la emisiunea „Agenţia Vip”, de la Antena Stars.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments