Sârbul Bulj s-a despărţit, cu medalia la gât, de FCC ICIM

by Sorin Haut
Please follow and like us:

Bogdan Bulj e unul din principalii artizani ai parcursului FCC ICIM în a doua parte a sezonului Ligii Naţionale de baschet. Tehnicianul sârb şi-a pus serios amprenta pe evoluţia echipei arădene şi din primăvară a reuşit să o readucă în lupta pentru mult râvnita medalie. Deşi nu s-au putut opune în semifinale favoritei la titlu, Sepsi SIC, „galben-albastrele” au trecut lejer de marea rivală CSM Târgovişte, în sferturi şi de Olimpia Braşov, în finala mică a campionatului. Astfel, după patru ani de aşteptare, Aradul baschetbalistic pune mâna din nou pe bronzul naţional.

Bulj s-a despărţit, cu medalia la gât, de FCC ICIM, antrenorul plav urmând să dea curs unui contract avantajos, în China. La rezultatul din acest sezon a contribuit şi primul antrenor al ICIM-ului, un alt sârb, Miljan Medvedj, preşedintele Marcel Urban confirmând de altfel că are pregătită o medalie şi pentru acesta. Dar toate gândurile dum acum spre sezonul viitor, când se doreşte o performanţă şi mai bună, adică FCC ICIM să se implice serios în lupta pentru titlu, alături de principalele forţe actuale din campionat, Sepsi şi CSM Satu Mare.

„Încercăm să facem o echipă competitivă și să depășim rezultatul din acest sezon. Sunt câteva nume de antrenor pe care le avem în vedere. Cineva e în pole-position, dar nu îi vom dezvălui numele până nu finalizăm toată tranzacția. Sunt câteva jucătoare care vor rămâne pe loc, iar din vară vrem să îmbunătățim echipa. Din partea primăriei, de la CMCA proiectul nostru a fost aprobat, am primit 1.700.000 de lei. Cu FCC trebuie să semnăm contractul pentru sponsorizarea din sezonul ce urmează, iar ceilalți mici colaboratori sper să rămână lângă noi”, spune Marcel Urban.

Facebook Comments