SA NE FACEM MONDIALUL NOSTRU

by Florian Popa

Postul de televiziune ProTV promovează partida de fotbal amicală dintre reprezentativele Romaniei şi Argentinei cu îndemnul din titlu.
Adică, dacă tot nu mai ajungem să jucăm la Cupa Mondiala, să ne luăm soarta în propriile mâini şi să ne facem mondialul nostru mai mic şi mult mai original.
Vom crea un mondial balcanico-estic în care noi vom fi declaraţi oficial campioni mondiali din start. Apoi vom invita selecţionatele Bulgariei, dar cu echipa de tineret, să nu ne încurce prea tare, Albaniei, Moldovei, provinciei Kosovo, Ungariei, dar numai cu jucători din secuime, şi Azerbaidjanul.
Meciurile se vor disputa în parcul Cişmigiu, pe o suprafaţă delimitată de gratare cu mititei şi butoaie de bere, şi vor dura până echipa noastră va fi în avantaj pe tabela de scor.
Pe timpul desfăşurării partidelor, toate televiziunile îşi vor înceta programele, cu excepţia Protv-ului, care va avea o audienţă de 120%, că se vor uita şi moldovenii de peste Prut.
Partidele politice vor fi singurele instituţii abilitate să îşi facă reclamă în pauza meciurilor, iar minutul de publicitate va costa cel puţin triplu faţă de preţurile din Supebowl-ul american.
Succesul va fi deplin şi garantat.
Hai ai noştrii!

Facebook Comments