ROMANCA MISS WORLD 2010, DRAGOSTE MARE CU UN MILIONAR FRANCEZ

by Florian Popa

Dacă eşti bărbat şi te uiţi la ea ţi se taie răsuflarea. Lavinia Postolache, fostă Miss World România în 2010, l-a zăpăcit pe unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume, milionarul francez Jimmy Esebag. Ea are doar jumătate din vârsta lui, dar asta nu-i împiedică să se comporte amândoi ca doi adolescenţi îndrăgostiţi.

Românca Lavinia Postolache (25 de ani) îşi trăieşte visul american cu Jimmy Esebag (53 de ani). Bărbatul este un om de afaceri francez, cunoscut pentru relaţiile sale cu celebrităţi frumoase.

Printre iubirile sale se numără şi celebra cântăreaţa australiancă Sophie Monk (34 de ani), de care s-a despărţit anul trecut. De atunci, se pare că milionarul se iubeşte cu piteşteanca noastră, care în anul 2010 a fost Miss World România. Recent, cei doi au fost văzuţi în ipostaze tandre în timp ce luau cina la un restaurant din Beverly Hills (California).

Relaţia lor pare a fi atât de serioasă, încât românca a recunoscut legătura cu Jimmy, publicând pe contul ei de Facebook o imagine în care se îmbrăţişează cu el. „Iubirea mea”, a comentat ea în dreptul imeginii cu pricina, lăsând să se înţeleagă că este foarte îndrăgostită şi că nu pare deloc afectată de diferenţa de vârstă.

Jimmy Esebag este preşedintele „America’s Licensing Holding Group”, care deţine drepturi ale brandului Playboy. De asemenea, acesta deţine acţiuni şi la Agenţia de Modeling Elite (cea mai faimoasă agenţie de modele din lume, n.r.).

Lavinia Postolache şi-a început cariera de model în România la 15 ani, după ce a fost descoperită de Dana Săvuică. A prezentat atât pentru designeri români, ca Răzvan Ciobanu, Irina Schrotter sau Cătălin Botezatu, cât şi pentru cei internaţionali, precum Armani, Diesel şi Stefanel. În 2007, s-a mutat în California, pentru a studia actorie şi regie de film. În 2010, Lavinia a fost aleasă pentru a reprezenta România la Miss World. Acum se află în Los Angeles şi îşi doreşte să devină un regizor de succes.

 

Sursa: http://www.click.ro/vedete/romanesti/Lavinia_Postolache-relatie-actiuni-playboy-Jimmy_Esebag-yahoorss_0_1822617768.html

Facebook Comments